Over Jacobs

Vacatures

Autobedrijf Jacobs is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in het Waasland als Erkend Concessiehouder en Servicepunt voor Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. Ons bloeiend familiebedrijf werd opgericht in 1963 en wordt vandaag geleid door de derde generatie. Wij stellen 135 medewerkers te werk, verspreid over twee vestigingen te Lokeren en te Sint-Niklaas. 2016 wordt een belangrijk jaar in onze geschiedenis. Onze site in Lokeren werd eerder dit jaar grondig vernieuwd. Recent hebben wij onze truckactiviteiten gecentraliseerd op onze site in Sint-Niklaas, om daar het Truck Center van de toekomst verder uit te bouwen.

Als bedrijf in volle expansie zijn we op zoek naar verschillende profielen (m/v) om onze service-, sales- en support-afdelingen te versterken. Wil jij werken in een innovatief bedrijf en met veel passie aan de slag gaan? Dan ben je bij Jacobs aan het juiste adres.

Op onze jobsite kan je al onze openstaande vacatures terugvinden:

www.jacobszoektjou.be 

 

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.