Onze diensten

Service

Onderhoud en herstellingen

Wij zijn Erkend Servicepunt voor Mercedes-Benz personenwagens, bestelwagens, trucks en smart. Dit betekent dat u bij ons gewaarborgd bent van een service op topniveau. Uw wagen wordt behandeld door specialisten die een specifieke opleiding genoten bij onze invoerder. Door onze continue investeringen in de bijscholing van onze technici en de aankoop van apparatuur, is onze expertise steeds up-to-date. Beroep doen op onze diensten, is kiezen voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Quick Service

Ruitensproeiervloeistof op? Olietekort? Kom gerust langs met uw personenwagen voor een gratis Quick Service. Wij vullen uw olie, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof bij en controleren ondertussen ook uw bandenspanning, verlichting en ruitenwissers.


Voor een gratis Quick Service kan u zonder afspraak terecht in onze werkplaats personenwagens van maandag tot vrijdag van 08u00 tot 18u00.

Quick Scan

Een Quick Scan levert een duidelijke diagnosestelling op, voorafgaand aan de eigenlijke herstelling. Na de Quick Scan ontvangt u een transparant herstellingsbestek. En wanneer de daadwerkelijke afspraak voor de herstelling plaatsvindt, liggen de benodigde onderdelen al voor u klaar. Zo hoeft u uw wagen geen uur langer te missen dan noodzakelijk is.

Vervangwagen

Tijdens uw werkplaatsbezoek kan u tegen een voordelig tarief beroep doen op een vervangwagen uit ons park dat permanent meer dan 30 voertuigen telt. Zo blijft u mobiel.

Service24h

Pech onderweg? Tijdens de openingsuren van onze serviceafdeling kan u beroep doen op onze eigen pechverhelpingsdienst. En buiten de openingsuren? Dan is er Service24h van Mercedes-Benz. Zo bent u 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en de klok rond gewaarborgd van een vlotte pechverhelping in heel Europa.


Service24h-hotline
Mercedes-Benz cars: 00800 1 777 7777
Mercedes-Benz vans: 00800 3 777 7777
Mercedes-Benz trucks: 00800 5 777 7777
smart: 02 620 00 28

Truck & Trailer

Een onderhoud van trekker tot oplegger... U kunt uw Actros, Axor of Atego en zijn trailer samen bij ons binnenrijden. Onze specialisten nemen ze gelijktijdig onderhanden. Daarbij wordt uw trailer met evenveel professionalisme en vakmanschap omringd als uw trekker. Een One Stop Service waar heel wat voordelen en besparingen aan vasthangen.

IJking tacho en begrenzer

Onze totaalservice omvat ook het ijken van tachografen en snelheidsbegrenzers, zowel van vrachtwagens als bestelwagens.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.