Over Jacobs

Onze troeven

Meer dan alleen mooie wagens…

Onze ruime showroom biedt onderdak aan alle modellen van Mercedes-Benz, van personenwagens tot bedrijfsvoertuigen. Eén van onze grote troeven is onze uitgebreide voorraad personen- en bestelwagens in diverse kleuren en uitvoeringen. Wie een wagen in een bepaalde kleur of uitvoering wil zien, is bij Jacobs aan het juiste adres. Wenst u de wagen van uw voorkeur toch nog in een andere kleur te zien? Geen probleem, wij halen hem voor u op bij onze invoerder! We doen er kortom alles aan om u optimaal te begeleiden bij uw aankoopbeslissing.

Bent u eerder te vinden voor een recente tweedehands wagen? Sinds 2017 hebben wij een gecertificeerd tweedehandscenter in Lokeren voor jonge Mercedes-Benz tweedehands wagens, genaamd "Jacobs Certified". 

Ook direct na uw aankoop bent u bij ons verzekerd van de beste zorgen. 

Eén partner, die alle zorgen op zich neemt

Wij bieden alle know-how onder één dak. Techniek, koetswerk, banden en glas: alles van topkwaliteit en alles op één plaats.

We beschikken over twee ruime werkplaatsen, één voor personenwagens en één voor bedrijfsvoertuigen, die optimaal uitgerust zijn voor onderhoud en herstellingen. Koetswerkherstellingen worden uitgevoerd in onze carrosserie, die door Mercedes-Benz als één van de eerste in België met een kwaliteitslabel beloond werd. Wij werken met originele onderdelen en technici die een specifieke opleiding genoten bij onze invoerder. Zo kan u in alle vertrouwen beroep doen op ons vakmanschap, onze doorgedreven ervaring en de waarborgen van een Erkend Servicepunt.

Contacteer ons

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.