Onze diensten

Onderdelen

Voor advies over originele onderdelen kan u rekenen op ons team van onderdelenspecialisten. Mercedes-Benz onderdelen overtuigen door hun buitengewone kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Bovendien zijn onze originele onderdelen ook voordelig door hun duurzaamheid en correcte prijs-kwaliteitverhouding.

X-Change Plus

RuilonderdelenAls een onderdeel van uw Mercedes-Benz aan vervanging toe is, laat u niet om het even welk onderdeel in de plaats monteren. U wil dat de prestaties, het comfort en de integriteit van uw voertuig hetzelfde blijven. En dat kunnen niet-originele onderdelen op geen enkele manier garanderen.

Tegelijk wil u ook niet om het even wat betalen. Net als bij uw andere uitgaven bent u op zoek naar de beste kwaliteit voor een goede prijs. Zeker als uw voertuig al wat ouder is, is het logisch dat u de herstellingskosten binnen de perken wilt houden. Daarom stelt Mercedes-Benz u het X-Change Plus ruilprogramma voor. Daarbij vervangt u uw oude onderdeel door een identiek onderdeel dat in onze fabriek eerst volledig uit elkaar werd gehaald, ontdaan werd van al wat versleten is en vervolgens opnieuw gefabriceerd werd. Het resultaat is een onderdeel met dezelfde kwaliteiten als een nieuw onderdeel maar wel veel goedkoper.

Met X-Change Plus geniet u van een dubbel voordeel:
- u betaalt minder voor het X-Change Plus onderdeel
- u krijgt de overnamewaarde van uw oude onderdeel terugbetaald
Zo kunt u per vervangen onderdeel tot 30% besparen.

Ondertussen geeft X-Change Plus u ook op papier dezelfde zekerheid als een nieuw onderdeel. U krijgt 2 jaar waarborg op onderdelen voor personenwagens en bestelwagens en 1 jaar waarborg op onderdelen voor vrachtwagens.

Oldtimeronderdelen

OldtimerU bent op zoek naar een onderdeel voor uw Mercedes-Benz oldtimer?

Ons team heeft jarenlange ervaring in de verkoop van onderdelen aan oldtimerliefhebbers.
Doe gerust een beroep op hun deskundig advies.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.