Nieuws

Nieuws

Jacobs is verkozen tot de beste Mercedes-Benz bestelwagen dealer van 2017.

Op 15 juni 2017 brachten Transportmedia en FEBIAC de hele Belgische sector van de lichte bedrijfsvoertuigen samen in het Waerboomhof te Groot-Bijgaarden voor de eerste editie van de verkiezing "Best of Van 2017". Wij mochten de prijs voor "Best Dealer Van" voor het ​Mercedes-Benz netwerk ontvangen. Deze titel bekroont ons als de beste concessiehouder voor bestelwagens binnen het merk. Wij mogen ons nu dus met veel trots een jaar lang de beste ​Mercedes-Benz bestelwagen dealer van België noemen. 

Bedankt aan al onze klanten voor het jarenlange vertrouwen en onze medewerkers voor de inzet en steun. 

 

Vind de tweedehands Mercedes van uw dromen in onze Certified showroom in Lokeren. 

Op zoek naar de geknipte Mercedes tweedehandswagen? In onze nieuwe Certified showroom in Lokeren vindt u meer dan 100 tweedehands personen- en bestelwagens. Met kilometerstanden tussen 5.000 en 100.000 km, en standaard 2 jaar garantie. Voor buitengewoon veel keuze binnen uw budget. 

Wegens succes is de lanceringsactie verlengd tot zaterdag 24/06.

Jacobs Certified Lokeren
Oeverstraat 3, 9160 Lokeren 
09/340 41 60 


Vanaf 18 april start de heraanleg van de N47 in Lokeren. Het verkeer op de N47 blijft in beide richtingen mogelijk maar de afrit Lokeren en de oprit Zele van de E17 richting Antwerpen worden afgesloten.

Er worden twee tijdelijke keerpunten aangelegd aan de Vierschaarstraat en aan de Lokerenbaan om het verkeer vlot te laten verlopen op de N47. Als u naar onze showroom rijdt vanuit Antwerpen kan u afrijden via Zele en keren aan de tijdelijke rotonde.

Vertrekkend vanuit onze showroom kan u oprijden richting Gent. Aan het op- en afrittencomplex van Beervelde kan u keren. Onze showroom blijft uiteraard steeds geopend tijdens de werken. 

Blijf op de hoogte van de werken.

 

Stef De Meerschman kreeg op zijn 44ste in oktober 2016 een zeer zware hersenbloeding, leefde 6 weken in coma, en vertoont nu eerste tekenen van besef. Dit zonder te kunnen spreken en aan de rechterzijde volledig verlamd. Voor Stef, kinesist uit Waasmunster en trotse papa van vijf kinderen, staat de wereld op zijn kop aangezien hij nu zelf hulpbehoevend is voor revalidatie. 

Op zoek naar vrouwenrechten die in onze Westerse samenleving basiswaarden zijn, ontvluchtte Zeinabou Diori haar geboorteland Niger. Ze bracht turbulente levenservaringen mee naar België. Dat vertaalt ze in haar kunstwerken met het gebruik van kleur en levendigheid. 

Tot 15 februari stellen wij werken van Zeinabou Diori tentoon in onze showroom in Sint-Niklaas. De werken worden te koop aangeboden ten voordele van het steunfonds voor Stef. Met deze organisatie wil de directie van Jacobs beiden een hart onder de riem steken. 

  

Bekijk de volledige collectie met prijzen op de webshop: WEBSHOP

Liever een gift uit sympathie? 

Vanaf € 25 kan je Stef en zijn gezin al steunen. Ga naar de webshop en stort jouw eigen bijdrage. De opbrengst gaat integraal naar het steunfonds voor Stef. ​

STORT HIER

Als aandenken aan de actie zal Zeinabou voor Stef een werk op maat maken. Het formaat van het werk hangt af van de giften: ​per ​€ 25 stijgt de grootte met één dm². Elke schenker ontvangt na de actie een mooi aandenken. 

Graag brengen wij u op de hoogte van alweer een belangrijke stap in de Jacobs geschiedenis, meer bepaald met betrekking tot de Trucks.

Gedreven door de belangen van onze klanten, stelden Jacobs en Mercedes-Benz België het afgelopen jaar aan hen de vraag "Waaraan dient een professionele Truckdealer te voldoen?"
Als belangrijkste criteria hoorden we

 • openingstijden van receptie en werkplaats;
 • flexibiliteit tot inplanning van de herstelaanvragen; 
 • korte stilstandtijden;
 • kwaliteit van de uitgevoerde werken;
 • reistijd tot het herstelpunt maximum 30 minuten, gezien het aantal werkplaatsbezoeken per voertuig veelal beperkt is tot twee per jaar.

Daarom hebben we, in nauw overleg met Mercedes-Benz België en in de aanloop van een nationaal professionaliseringsprogramma voor het truckdealernetwerk, de beslissing genomen om Jacobs Sint-Niklaas als één globaal Truck Center uit te bouwen. Een beslissing met als doel onze ambitie te realiseren om Truck Center van de toekomst te worden.

Vanaf 1 september werden alle truckactiviteiten voor sales en service van Lokeren en Sint Niklaas gecentraliseerd in één globaal Jacobs Truck Center in Sint-Niklaas, Industriepark Noord 2, gelegen aan de kruising E17/N16, op 14km of 10 minuten rijden van afrit Lokeren.

De centralisatie biedt u volgende voordelen:

 • Nieuwe en ruimere openingsuren, ook op zaterdagnamiddag. 
 • Moderne infrastructuur, die in een volgende fase verder wordt uitgebreid.
 • Medewerkers met specialisaties om efficiënt en met officiële erkenning te kunnen werken (elektronica, mechaniek, tacho-ijking,...). 
 • Verhoogde aanwezigheid van medewerkers met specialisaties, zodat tijdens alle openingsuren steeds elk topic aangepakt kan worden of sommige interventies met twee techniekers samen uitgevoerd kunnen worden. 
 • Centralisatie van de onderdelenvoorraad, met een grotere en meer diverse beschikbaarheid. 
 • Deelname van Jacobs aan het 24h servicenetwerk. 
 • Ruimer aanbod aan mobiliteitsvoertuigen.

Kunt u nog bij Jacobs Lokeren terecht voor aankoop, onderhoud en herstelling van een bestelwagen?
Zeker en vast! Als sluitstuk van de renovatie van Jacobs Lokeren worden de serviceactiviteiten van bestelwagens en personenwagens samengebracht. Nu neemt u de centrale inkom die toegang geeft tot de gemeenschappelijke receptie en tot de showroom. Onze vertrouwde medewerkers zullen u er ontvangen, er is een specifieke Vans wachtcorner met koffie, free WIFI,... Na de heraanleg van de parking, zal de totale renovatie de komende maanden volledig afgerond zijn.

Wij kijken er in elk geval naar uit om u te verwelkomen in ons Truck Center Jacobs Sint Niklaas.

 

Tot dan!

Het Jacobs team.


Als sluitstuk van de renovatie van Jacobs Lokeren worden de serviceactiviteiten van bestelwagens en personenwagens samengebracht. Nu neemt u de centrale inkom die toegang geeft tot de gemeenschappelijke receptie en tot de showroom.

Na de heraanleg van de parking, zal de totale renovatie de komende maanden volledig afgerond zijn.