Events

Events

Zonder overdrijven, overdreven condities op stockwagens tijdens onze opendeurdagen.

Van donderdag 14 t.e.m. zaterdag 23 september gaan de opendeurdagen door in onze showrooms in Sint-Niklaas en Lokeren. Tijdens de opendeurdagen geniet u van uitzonderlijke condities. Zowel op nieuwe bestellingen, stockmodellen als Mercedes-Benz Certified tweedehandswagens. Nu ook met een gratis set winterwielen op stockwagens. 

Kom langs, vertel ons welk model uw voorkeur heeft en dan kunnen we samen bekijken hoe we u het best in de watten kunnen leggen.

Blokkeer alvast wat ruimte in uw agenda. U zal er zeker geen spijt van hebben, beloofd!

Het Jacobs team. 

 

Vind de tweedehands Mercedes van uw dromen in onze Certified showroom in Lokeren. 

Op zoek naar de geknipte Mercedes tweedehandswagen? In onze nieuwe Certified showroom in Lokeren vindt u meer dan 100 tweedehands personen- en bestelwagens. Met kilometerstanden tussen 5.000 en 100.000 km, en standaard 2 jaar garantie. Voor buitengewoon veel keuze binnen uw budget. 


Jacobs Certified Lokeren
Oeverstraat 3, 9160 Lokeren 
09/340 41 60 


Save the date!

Wij nodigen u graag uit om de nieuwe E-Klasse Coupé, de nieuwe E-Klasse All Terrain en de GLA facelift te ontdekken tijdens onze opendeurdagen van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 april.

Onze teams staan klaar in Sint-Niklaas en Lokeren om u meer informatie te geven over onze nieuwste modellen. Indien gewenst, kan u ook een proefrit reserveren.

Woensdag 19 tot en met zaterdag 22 april.