Onze diensten

Carrosserie

Koetswerkherstellingen worden uitgevoerd in onze eigen carrosserie, die door Mercedes-Benz als één van de eerste in België beloond werd met het ProCarrosserie kwaliteitslabel. Wanneer uw wagen schade oploopt, hoeft dat geen deuk te betekenen voor zijn uitstraling. In onze werkplaats wordt hij op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van de constructeur. De herstelling gebeurt met aangepaste apparatuur en producten goedgekeurd door Mercedes-Benz. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen, die perfect op uw Mercedes passen. Zo blijft uw garantie behouden. Na de herstelling worden bovendien alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd, zodat uw wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen. Net als een nieuwe.

Service en advies inbegrepen

Terwijl uw voertuig wordt hersteld, regelen wij de ganse schadeafhandeling. We zijn erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en verzorgen de contacten met experts en makelaars. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Alles wordt perfect geregeld en intussen beschikt u over een gratis vervangwagen tot uw Mercedes klaar is.

SmallRepair

Er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf: kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven gewoon niet te vermijden zijn. In vele gevallen kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt - zonder hele onderdelen te vervangen. Met Mercedes-Benz SmallRepair bieden we u de mogelijkheid om kleine deuken, steenslag in de voorruit of beschadigingen aan de bumpers snel en vooral goedkoop weer te laten verdwijnen. En natuurlijk met de bekende hoge en beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.