Onze diensten

Banden

Voor het leveren en plaatsen van velgen en banden, wieluitlijning en stockage van winter- en zomerbanden kan u beroep doen op onze diensten.

De meeste banden die wij u voorstellen onderscheiden zich door hun MO (Mercedes Original) label. Ongeacht het merk, werden deze banden ontwikkeld in samenwerking met Mercedes ingenieurs, met het oog op optimale prestaties, veiligheid en comfort. Ook de velgen spelen een doorslaggevende rol. Lichtmetalen velgen of stalen velgen: hoe preciezer ze op het overeenkomstige bandentype en uw Mercedes zijn afgestemd, des te beter hun rol- en slijteigenschappen zijn.

Het belang van winterbanden

Wanneer moet u uw Mercedes precies van winterbanden voorzien? Van zodra de temperatuur onder de 7 graden C daalt, bieden uw zomerbanden u geen optimale veiligheid meer. En dit ongeacht de datum. Winterbanden zijn ontworpen voor uitstekende prestaties bij koud weer. Zij garanderen een betere baanvastheid, een hogere tractie en een efficiënter remvermogen op natte, besneeuwde of ijsgladde wegen.

Bandenhotel

U wenst uw zomerbanden niet zelf te bewaren tijdens de winter, en omgekeerd? U heeft geen zin om tweemaal per jaar vier gebruikte banden te transporteren in uw wagen? Doe beroep op ons bandenhotel. Wij stockeren uw wielen aan een voordelige forfaitaire prijs per seizoen in daarvoor speciaal geconditioneerde ruimtes. Alvorens uw wielen opnieuw gewisseld worden, worden ze bovendien professioneel gereinigd zodat ze in optimale conditie op uw wagen gemonteerd worden.

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.